Suzan Jong

Suzan Jong is Health Coach en met haar programma’s helpt zij ambitieuze, ondernemende vrouwen, die zich door vermoeidheid en lusteloosheid beperkt voelen, om meer energie te krijgen en hun dromen en ambities te realiseren.

Zelf een fitte ambitieuze vrouw, is het Suzans missie om 100.000 vrouwen te helpen om weer in een gezond en fit lichaam te leven.

Waarom? Een gezond en fit lichaam helpt je om je persoonlijke doelen te bereiken. Als je ‘s morgens te moe bent om op te staan en ‘s avonds na het werk uitgeput op de bank ploft, kom je niet toe aan het realiseren van je dromen en ambities en het verder ontwikkelen van je talenten. Een gezond en fit lichaam zorgt ervoor dat je weerbaar bent, minder snel ziek en krachtiger. Het maakt het leven makkelijker en het helpt je om alles eruit te halen wat erin zit.

Suzans visie is om de wereld te verbeteren door ondernemende vrouwen te helpen weer in hun kracht te komen, zodat ze vol energie hun talenten in de wereld kunnen zetten.

Suzan schrijft regelmatig artikelen over gezondheid en wijst je de weg in wat je zelf kunt doen om je gezondheid te verbeteren. Met haar verhelderende kijk op gezondheid heeft ze het leven van tientallen vrouwen verbeterd dankzij haar vernieuwende programma’s.

Suzan is afgestudeerd aan de Hogeschool Alkmaar en is zich – na een aantal uitdagingen op het gebied van haar eigen gezondheid – gaan verdiepen in de gezondheid van de mens. Zij heeft zich laten omscholen en is afgestudeerd bij Sonnevelt Opleidingen in Utrecht en Total Health Academy in Breda. Zij is zich verder gaan specialiseren in voeding en energie-management.

Kamp je zelf met klachten van vermoeidheid, futloosheid en lusteloosheid en wil je weten of Suzan iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op.